Select Page

Servicii

Serviciile POLACH Group

Polach Logistics & Transport

Cu o experiență vastă în industrie, ne-am construit o reputație solidă prin excelența serviciilor noastre și abordarea noastră profesionistă. Indiferent dacă sunteți o companie în căutarea unor soluții de transport sau un client individual, suntem aici să vă sprijinim, într-un mod care vă va depăși așteptările.

Înțelegem că fiecare cerere este unică, așa că oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Echipa noastră experimentată vă va ghida de la început până la sfârșit, asigurându-vă că totul decurge simplu și eficient. Avem o rețea extinsă de parteneri de încredere în Europa, ceea ce ne permite să gestionăm cu succes operațiuni comerciale de orice amploare.

Polach Transport

TRANSPORT

Orientați către soluții practice și profitabile pentru clienți

Sediul nostru se află în localitatea Turnu, județul Arad. Oferim soluții avansate pentru nevoile fiecărui tip de transport pe rute comunitare și extracomunitare, echipa noastră profesionistă de suport fiind disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Principalul serviciu de transport oferit de companie este cel adresat industriei de automotive, în special transportul de anvelope pe întreg terioriul Europei. De asemenea, compania oferă și transport specializat pentru mărfuri deosebite (profile din oțel, bobine), precum și transport de cereale.

Pe scurt, asigurăm excelența în transportul de:

 • Mărfuri generale,
 • Cereale vrac,
 • Anvelope,
 • Produse siderurgice.
Marfuri generale
Anvelope
Cereale
Siderurgice

DEPOZITARE

Un proces logistic bine consolidat

Începând cu septembrie 2018, am deschis un nou depozit în apropierea orașului Nürnberg, ce oferă o soluție de depozitare pe termen scurt și cross-docking pentru mărfuri generale. Fluxul optimizat al distribuției și preluările zilnice din întreaga Germanie, estul Cehiei și vestul Austriei ne oferă posibilitatea de a livra prețuri competitive pentru grupajele cu destinația Germania – România și retur.

Depozite - harta

FLOTĂ

Transport rapid și sigur, cu o flotă modernă și performantă

 Polach Logistics & Transport deține o flotă de vehicule compusă din aproximativ 110 de camioane Euro 6 Volvo și Mercedes-Benz și 151 de semiremorci (Schmitz și Krone), oferind control și siguranță, de la preluare până la destinație.

Flota noastră asigură o soluție completă, performantă, beneficiind de:

 • Monitorizare continuă semiremorci camioane prin Webeye,
 • Personal cu experiență ridicată,
 • Dispecerat cu responsabil alocat fiecărui șofer,
 • Stare tehnică excelentă a camioanelor,
 • Camioane Euro 6 cu vechime maximă de 3 ani,
 • Track & trace cu acces client 24/7 pentru vizualizare în timp real,
 • Sisteme antifurt speciale pentru siguranța mărfurilor și monitorizarea remorcilor.

Ne puteți urmări pe: Facebook | Instagram | LinkedIn

Rute de transport

Rute în Europa de Vest și de Est

Organizarea distribuției de bunuri, la cererea clienților, printr-un sistem de rute prestabilite;

Expedierea de mărfuri se face pe rutele:

Europa de Vest: Anglia, Belgia, Olanda, Suedia, Germania, Austria, Elveția, Franța, Spania, Portugalia, Italia.

Europa de Est: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia.

POLACH IMPEX

Polach Impex
A1 Bistro

La Polach Impex, suntem mândri să oferim servicii impecabile și să creăm o atmosferă prietenoasă și primitoare pentru toți clienții noștri, fie că sunt cei de la benzinărie, de la A1 Bistro, ori de la hotel, aflate în aceeași locație, pe Autostrada Arad-Timișoara.

 

Benzinărie: nu oferim doar carburant de înaltă calitate, ci și servicii suplimentare pentru a vă facilita o călătorie cât mai confortabilă. Avem o gamă variată de produse și accesorii pentru vehicule, astfel încât să puteți găsi tot ce aveți nevoie într-un singur loc. De la lubrifianți și produse de întreținere auto, până la gustări și băuturi răcoritoare, vă oferim un concept de servicii integrate, pentru reîncărcarea bateriilor celor aflați în tranzit și punerea la punct a detaliilor necesare pentru o experiență plăcută la condus.

Bistro: la bistro-ul nostru, punem accent pe calitatea ingredientelor și pe preparatele proaspete. Meniul diversificat oferă opțiuni pentru toate gusturile, indiferent dacă preferați preparate tradiționale sau internaționale. Echipa noastră talentată de bucătari se asigură că fiecare preparat este gătit cu grijă și atenție la detalii, sper deliciul persoanei care îl va savura. În plus, atmosfera prietenoasă și primitoare transformă fiecare masă într-o experiență plăcută și relaxantă.

Hotel: hotelul nostru este în curs de finalizare și va face parte dintr-o rețea binecunoscută de lanț hotelier.

Indiferent dacă sunteți în trecere sau doriți să petreceți mai mult timp în zona Aradului, ușa noastră este larg deschisă către un spațiu zâmbitor, în spiritul fondatorilor companiei.

Ne puteți urmări pe: Facebook

POLACH CEREALS

Bine ați venit în lumea Polach Cereals, unde agricultura prinde viață și gustul naturii este cules pentru a ajunge în casele dumneavoastră! Suntem o companie pasionată de agricultură și gestionarea terenurilor într-un mod sustenabil și responsabil.

La Polach Cereals, credem că solul este un dar prețios și avem grijă să-l protejăm și să-l îmbunătățim în fiecare pas al procesului agricol. Gestionăm terenurile fermieri care ni le-au încredințat, cu atenție și respect față de mediul înconjurător. Utilizăm metode moderne și tehnologii avansate (inclusiv drona) pentru a asigura un ciclu de producție eficient, minimizând impactul asupra ecosistemelor locale și promovând biodiversitatea. Ne concentrăm pe practici agricole ecologice și regenerative, utilizând tehnici de conservare a solului și gestionând responsabil resursele naturale, astfel încât generațiile viitoare să se bucure de aceleași beneficii ale pământului ca și noi.

Polach Cereals este mai mult decât o companie agricolă, suntem o comunitate dedicată unei agriculturi sustenabile și unei alimentații sănătoase. Vă invităm să faceți parte din această călătorie, dacă aveți un teren agricol ale cărui daruri doriți să le fructificați.

Ne puteți urmări pe: Facebook | Instagram

Cereale
Anvelope
Cereale
Siderurgice

POLACH ENDURO

Lumea Asociației Polach Enduro Team este o comunitate dedicată iubitorilor de enduro și motociclism off-road, care împărtășesc aceeași pasiune pentru aventură și libertate pe două roți.

Asociația noastră a fost înființată cu scopul de a aduce împreună motocicliști cu aceleași interese și de a promova sportul enduro într-un mod pozitiv și responsabil. Suntem o echipă diversă, formată din rideri de toate vârstele și nivelurile de experiență, care împărtășesc aceeași dorință de a explora terenurile accidentate și de a-și depăși limitele.

La Polach Enduro Team, ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de pilotaj, siguranță și respectarea mediului înconjurător. Organizăm antrenamente și sesiuni de instruire pentru membrii noștri, în care împărtășim cunoștințe și tehnică de conducere adecvată pe terenuri dificile. Ne dorim ca fiecare membru să se simtă încrezător și să se bucure de fiecare moment petrecut pe motocicletă.

Enduro Polach
Enduro Polach

Suntem mândri să reprezentăm valorile de fair-play, spiritul de echipă și prietenia în cadrul competițiilor și evenimentelor la care participăm. În cadrul asociației noastre, veți găsi suport și încurajare din partea unei comunități unite, gata să vă împărtășească sfaturi și să vă ofere sprijin în fiecare etapă a călătoriei voastre enduro.

De asemenea, suntem implicați activ în organizarea și promovarea evenimentelor enduro locale și naționale. Avem plăcerea de a le oferi membrilor noștri oportunitatea de a participa la competiții palpitante și la excursii spectaculoase, în cele mai pitorești locații off-road. Fie că sunteți un pilot de curse experimentat sau un începător entuziast, vă așteptăm cu brațele deschise în familia Polach Enduro Team. Indiferent dacă sunteți în căutare de noi provocări, de prieteni cu aceleași interese sau pur și simplu de un context pentru a vă împărtăși pasiunea pentru motociclism, asociația noastră vă așteaptă să faceți parte din această călătorie extraordinară. Alăturați-vă nouă și experimentați bucuria de a călători pe două roți într-un mod unic și special. Polach Enduro Team – pasiune, adrenalină, reponsabilitate!

POLACH Group

+40 257 533 018

Str. 1, nr. 49A, Loc. Turnu,
jud. Arad, Cod Poștal 317 238