MENIU

Noutati

Home »  Noutati
02 NOI 2021
Grupul de firme Polach a fost și este în continuare o afacere de familie, cele trei firme din grup fiind toate concentrate și administrate din birourile aflate în localitatea Turnu, județul Arad.
08 MAI 2020
Ansamblul multifuncțional Polach este amplasat în Arad, într-o zonă strategică, în proximitatea unui nod rutier ce conectează orașul Arad de Autostrada A1. Provocarea proiectului stă în complexitatea funcțională, tema de proiectare solicitând o serie de funcțiuni precum benzinărie, hotel, birouri, service auto și parcare. Soluția noastră propune crearea a două zone cu caractere diferite, ce separă funcțiunile tehnice de cele publice, prin păstrarea unui caracter unitar al întreg ansamblului.
20 SEP 2019
Incepand cu data de 27.07.2018, atat numele cat si imaginea firmei S.C. Polach Logistics & Transport S.R.L. sunt certificate ca fiind marca inregistrata.
27 FEB 2017
Daca in anii ’90 multi barbati implicati in domeniul transportului considerau ca femeile nu merita un loc in lumea lor, ci mai degraba ar trebui sa se ocupe de casa si de copii, in anii recenti lucrurile s-au schimbat radical. Acestia au realizat ca femeile care au accesat usor, usor, functii de conducere in companii de profil sau care si-au deschis, din ambitia care le caracterizeaza in mod firesc, propriile firme de transport, pot aduce nu numai frumusete in jurul lor, ci si implicare maxima, intuitie si un simt deosebit al afacerilor si al negocierilor. Acestea trebuie cu atat mai mult apreciate si respectate, cu cat si-au sacrificat adesea viata personala, punand in plan secundar deseori familia, prietenii si timpul pentru pasiunile proprii care le-ar putea bucura sufletul intr-un mod personal. In fiecare an, in martie, v-am prezentat cate o doamna a transporturilor. Anul acesta este randul altor opt doamne, de varste diferite, atat din transporturi, cat si din expeditii, de la firme de diferite dimensiuni. Toate au un caracter puternic, castigandu-si autoritatea cu daruire, inteligenta, dar si cu delicatete si sensibilitate. Le multumim celor opt doamne pentru curajul de a-si etala o serie de detalii ce tin de viata profesionala, dar mai ales personala.
13 MAI 2016
Compania Polach Transport & Logistics din Arad, controlată de Andrei şi Diana Covaci, a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 47,9 milioane de lei (10,8 mil. euro), faţă de 3,8 mil. lei (0,8 mil. euro) afaceri în 2014, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.
19 AUG 2016
Polach Logistics & Transport își extinde flota cu 15 camioane Mercedes-Benz Actros Cu o flotă de peste 70 de capete tractor și 120 de semi-remorci, Polach Logistics & Transport a decis să introducă o nouă marcă de camioane în flotă Compania de transport a testat mai multe modele de camioane, iar decizia finală a fost în favoarea Mercedes-Benz Actros
01 NOI 2016
Compania are în plan dezvoltarea unui nou domeniu de activitate.Înființată inițial în anul 1993, sub denumirea de Polach Impex, compania avea ca domeniu de activitate transportul internațional de mărfuri. Ani buni, cele două camionete pe care le deținea Polach, au fostconduse de tatăl, și mai apoi fiul.
 
GALERIE
SC POLACH LOGISTICS & TRANSPORT SRL
CUI: RO33238832, NRC: J02/617/2014
Adresa: TURNU, FN-ROMANIA
Tel: +40257 533 018
© Copyright 2023 Polach,      Web design by Royalty